Rastlös som få.

Ännu en ledig dag och finner ingen ro i min kropp. Jag vill göra något, men vad? Ska väl egentligen inte klaga men det är riktigt segt att vara ledig för ofta dessutom när ingen annan är ledig. Förstår inte de människor som bara går hemma och drar, ussh hade inte passat mig alls. Har läst igenom mina anteckningar inför morgondagen och jag kännr fortfarande att jag har koll vilket är bra antar jag. Har även läst tidningen, alla bloggar kag kan komma på och nu är det slut. Städade gjorde jag ordentligt igår så det kan jag inte i heller göra, Gud vilket I-landsproblem jag har.

Gårdagen spenderades med bästa tjejerna hemma hos Sofie där Gabby bjöd på god mat. En mycket trevlig och mysig kväll. Ser redan fram emot fredag då det blir middag och skräckis hos Tessan.

Nej, nu ska jag läsa ut P.s Jag älskar dig, dvs. gråta en liten skvätt sedan blir det att ta tag i mig själv. Gå t och gå en runda eller vad som helst, här kan man inte ligga hela dagen!

Vi ses när vi ses.


Yoghurt & mûsli is the shit!




Sånäramenändåsåjävlalångtbort!!Itreallysucks.

En sådan dag!

Idag är en sådan dag då jag inte gjort mycket. Eller ja, började dagen bra då jag begav mig ut i regn och rusk på en långpromenad. Väl hemma genomförde jag Jonnys program från dieten, nu jävlar ska det bli skärpning!  Åt ordentlig frukost. Sedan blev det även en tur med dammsugaren. Bra tänker ni kanske!? Men efter det tog det stopp, efter duschen placerade jag mig i soffan och här har jag befunnit mig i stort sett sedan dess. Men sådana dagar behöver man, jag kände att idag var det min tur! Går bara i skolan på torsdag också denna veckan så det har varit en riktig glassevecka...denna också =) Livet som student är underbart helt enkelt! Idag är det träning sen är det väl DH, eller? Morgondagen SKA starta som denna sedan har jag lite ärenden som ska göras...

Vi ses när vi ses! Tjing

You´ve got mail!

Skrev precis ett inlägg kring rubriken men ångrade mig och raderade. Var nog lika bra det annars hade det säkert kunnat bli missförstånd här och där. Helgen har börjat och denna dag har bestått av skola, innebandy och filmmys, kan inte bli bättre helt enkelt! Morgondagen blir lugn den med, match på söndag. Men det ska bli skönt med en lugn helg. Det låter som om jag alltid är maximalt uppbokad och alltid gör en massa på helgerna, så är dock inte fallet men jag känner helt enkelt bara hur skönt det ska bli med denna helg. Nej, nu ska jag somna in till Sex and the city vilket lär bli ganska snart så trött jag är =)


Ha en trevlig helg gott folk!

Förresten, vill ni läsa om vilken elak människa jag är så besök Gabbys blogg =)

Tack för igår tjejer!

Det var verkligen en toppenkväll, hade hur trevligt som helst. Hoppas att ni också hade det! Började kvällen hemma hos mig med god mat och dryck och underbart sällskap! Vi åt och drack som sagt sedan blev det att vi drog oss tillbaka ett antal år i tiden då vi tittade på foton och annat smått och gott....

"- ..... du, han är nog en 10 poängare
 - Om inte en 100 poängare
 - Ja, om det hade varit det högsta
 - He he, han får man pröva någon gång!!!
 - Ja...
 - Hans....då?
 - Den e nog oxå perfekt!!!
 - Ja, lika perfekt som .......?!
 - Nej, perfektare!!! Skoja bara, han é alltid den bäste!!"

" - Hallå min lilla älskling. Hur é det med dig idag då?
 - Hej på dig min snuttfia! Här é det ganska bra. Själv då sockertopp?
 - Jodå, det går väll....Hur går det med kärleken för dej då???
 - Jojo, kärleken går väl bra...hehe. Man har ju många att välja på! Men det har du oxå. Själv då?
 - Jag vet inte riktigt, ska nog ta det lugnt med det ett tag, det tror jag att jag behöver!?
 - Vadå, du é ju kåt som ett djur...hihi.
 - Jaja, men åndå...
 - Du kan ju utnyttja ...... vet jag. För han é lika kåt...Grr
 - Fast inte på mej, på dej, så du kanske....Nää, jag bara SKOJA!!!
 - Du ..... tar allt & dej é det ju inget fel på. "Han é kåt som ett djur & bör sitta i bur" "

Haha, ett smakprov...Jag dööör....Vi var fan inte kloka någonstans. Ska hem till mamma och rota igenom min kista där det finns hur många sådana här brev till. Är riktigt roligt att läsa nu. Tjejer, vi får ha en sådan kväll då vi rotar fram allt och läser och skrattar åt oss själv =)

Nej, nu måste jag skynda mig...Ska iväg och äta middag med hela tjocka släkten sedan blir det innebandy direkt efter det! Ha en underbar dag gott folk!

Mail.

Hur skriver man ett bra och roligt/intressant mail egentligen? Skriver aldrig mail förutom till skolan vilket inte är något att hurra för. Tänkte ta tag i mig själv och skriva ett till kära Lina efter viss påtryckelse dock =) Men frågan är vad jag ska skriva för att göra det så roligt som möjligt för henne? Hmm, får fundera på det ett tag...

Träning idag också, ärligt vet jag inte hur jag känner. Visst jag erkänner att jag kanske inte hade världens bästa inställning idag men samtidigt hur lätt är det? Vad mer kan jag göra? Match till helgen, får se vad som händer då...

Nej, inget vettigt att skriva så Sex and the city får min tid, ADJÖ!

God kväll gott folk!

Nyss tagit mig ett varmt och skönt bad. Sitter i soffan med Sex and the city framför mig. Helgen som gått har varit riktigt lugn. I fredags var jag bara hemma, tittade på TV och somnade tidigt. Lördag spelade först herrarna match (4-3 efter sudden) sedan spelade vi hemmapremiär, vinst med 5-3 blev det minsann vilket var skönt! Kvällen tillbringades tillsammans med Gabby och Li och vi åt pizza och bara var. Idag, söndag dvs. en av seriernas bästa dag, var det OTH, GG och HV(ny förkortning!) hemma hos Li. Var givetvis tvungna att titta på dokumentären från Landskrona också, vilket skit! Alltså en mycket lugn och trevlig helg för min del...

Förresten, idag har jag tagit ett för mig väldigt stort kliv in i vuxenvärlden. Jag har nämligen köpt tvätt- och sköljmedel OCH bokat tvättid. Jajamänsan, tisdag is the day så vi får väl se hur mina kläder ser ut på onsdag =)

Tack kära du...

...som inte skyddat ditt trådlösa internet så att jag kan få låna lite tills jag får mitt eget =) SItter med min kopp te och halvtittar på OC, nästan precis hemkommen från ännu en träning. Just nu känns det väldigt rörigt men det kommer lite ljusglimtar då och då! Har för övrigt flyttat, om någon missat det, och det är underbart! Så himla skönt att ha sitt eget igen och denna lägenheten är perfekt för mig! Nu var det snart helg igen, ska bli skönt att få en sovmorgon eller två. Denna helgen lär bli lugn, ska vara hundvakt till bästa Sunny hela helgen, inte för att det är så speciellt krävande men ändå, sedan har vi hemmapremiär på lördag, kom gärna och titta!! Nej nu vet ni att jag lever i alla fall så jag ska surfa rundor lite till innan det är dags för sängen!

LINA, jag har hört att du kommer hem en sväng, det låter toppen tycker jag!!