31 augusti 2011.

Sitter just i detta nu och tittar på Efterlyst och blir påmind om hur sjuk och hemsk världen kan vara. HIV-män, folk som rånar äldre, pedofiler, you name it! Vet inte om jag vågar skriva det egentligen, men jag är oerhört tacksam för att inget av detta hänt mina nära och kära! (peppar, peppar). Världen är bra sjuk och det är "vi" sjuka människor som gör den så!

Längesedan jag skrev några rader här men tiden är knapp ska ni veta. Jobb, träning,sova, jobb, träning sova och så håller det på i stort sett varenda dag. Kommer förhoppningsvis att bli åtminstone lite mer fritid om några veckor. När man kommit in i jobbet mer och när försäsongen är slut.

Helgen som gick var en väldigt annorlunda men ack så rolig en. Mina före detta underbara kollegor ville avtacka på bästa sätt och det gjorde de verkligen! Vi hade först femkamp på Laserdome innehållandes tjurridning, Laserdome, segway, gladiatorgren och sumobrottning. Sedan var det dags för en välbehövlig dusch innan kvällen fortsatte i festens tecken, mat+dryck hos Carro innan utgång och kvällen var komplett. Tack kära ni som var med!



Nu behöver jag ER hjälp. Alla ni som känner mig vet hur velig jag är när det gäller vissa saker...Köpte med mig dessa hem igår, frågan är nu: HISS eller DISS??


10 augusti 2011.

Skolväskan är packad. Träningen avklarad, idag var det Zumba vilket var grymt skoj! Färdig duschad och äten så nu ligger jag i sängen och spanar rundor lite innan det är dags att sova. Imorgon börjar ett nytt kapitel, ett nytt äventyr, vilket jag ser fram emot. Annars har dagen bestått av en god lunch och fika i Hbg tillsammans med Katta.

Vi ses när vi ses!


7 augusti 2011.

Semestern närmar sig sitt slut på både gott och ont. Jag tycker om de dagliga rutinerna med allt vad det innebär men jag hade gärna sett mer sol under mina semesterdagar. Jag har dock varit på stranden ett fåtal gånger och även badat i havet några gånger vilket är ett måste under sommaren.

I fredags var vi ett glatt gäng som grillade för att sedan dansa loss nere på Hamnfesten, en riktigt rolig kväll på alla sätt och vis. Lördagen började tidigt och en bilfärd senare var vi uppe i Båstad för att titta på innebandy, dansa på Pepes, sova i bil (vilket inte var dumt alls), Skansen frukost och ännu mera innebandy. Väldigt trevligt det med men...ja!

Nu blir det soffläge och tv-tittande ett tag till innan jag sluter de bruna. Skönt ändå att jag har några dagar kvar att ta igen sömn och allmäntillstånd innan vardagen kommer ifatt mig...