Ni har väl inte missat dagens City Landskrona?


27 februari 2012.

Tack du snälla hals som med jämna mellanrum måste visa mig att du finns, då i form av diverse olika virus. Det är väldigt snällt att du påminner mig men jag VET att du finns, tro mig! Dessutom förstår jag inte varför det behöver komma nu när jag tillbaka på jobb igen, jag behöver min hals och framförallt min röst där...bara till att bita ihop och försöka prata så lite som möjligt så att det inte blir som  sist, dvs. en hel vecka utan röst.
Kan det kanske bero på det fruktansvärda vädret, rent ut sagt, vi hade idag. Vad hände med gårdagens underbara väder liksom? Trodde nästan våren var på väg där ett tag men tji fick jag....och säkert många med mig!?

Ändrade planer i fredags blev minst lika bra planer med vin och en drös härligt folk! Dans och sång...kanoners! Lördagen blev lugn, det mest kraftansträngande denna dag var en promenad och lite innebandytittande.

Måste ju givetvis HYLLA världens bästa Cece som idag blev trea i Sveriges unga kockar, GRYMT!



                                                                                                  Du och jag under täcket baby...


19 februari 2012.

Ännu en helg har passerat och den har varit perfekt i mitt tycke. I fredags blev det vin och drinkar med Tulle och Anna, som överraskande hade lämnat Idre för helgen, sedan mötte vi även upp Carina. Lördagen startade med en fika med fina människor, fortsatte med en sväng till Centan och avslutades i Malmö. Nina hade bjudit hem Fab Five till deras nya och fina lya. En supergod trerätters, Mello, Bodyguard och fantastiskt sällskap speglar vår kväll. Tack alla fina för att ni förgyller mina dagar!!


13 februari 2012.

Jag blir så oerhört frustrerad över vissa saker. Jag vill ha kontroll, jag vill kunna bestämma om hur saker och ting ska vara. Men de saker som är utom min förmåga att kontrollera, hur gör man med dem? Kryptiskt, jag vet, men ibland blir jag bara så oerhört less på saker jag inte kan påverka. Saker som jag samtidigt hade velat kunna påverka till dess yttersta spets...


9 februari 2012.

Vardagskväll har guld i mun. Jag tycker det är så skönt med dessa vardagskvällar som nuförtiden är betydligt fler (lediga) än innan. Att krypa ner under täcket i soffan,nytränad eller ej, med en stor kopp te och bara njuta. Lämna dagen som gått bakom mig och ladda inför nästkommande. Imorgon är det fredag igen, efter jobb blir det ett tufft träningspass sedan tar jag emot helgen med öppna armar... På lördag fyller denna donna hela 25år och det ska vi fira!

8 februari 2012.

Har en varm kopp te framför mig, ett Intensiv pass är avklarat och lugnet har kommit.

Jag gillar att ha fyra årstider men då ska de vara när de ska. Eftersom jag cyklar dagligen är jag oerhört glad att graderna höjts lite det senaste dygnet. Det har varit några tuffa dagar att cykla i innan. Att dessutom veta att min kära syster befinner sig lååångt bort och har det säkert 30-40 grader varmare gjorde det inte bättre. Jag hade gärna varit med, åtminstone i någon vecka...

Helgen som gått har varit alla tiders. I fredags fixades det inför lördagen och sedan blev det ett besök på Företagsrocken. I lördags var det min dag hela dagen lång. Det började med brunch för familjen, hem städa lite till, middag med familjen, för att sedan avsluta med lite galej för mina nära och kära. En kanondag i mitt tycke!
I söndags var det avskedsdagen, systern skulle ut och resa i sex(!!) veckor, roligt för henne avundsjuka och längtan för oss. Hennes sista önskemål var mammas köttbullar så det fick bli en tidig familjelunch för att sedan säga Hej då. Resten av dagen spenderades med familjen, delar av släkten och vänner. Tacos, fotboll och allmänt trevligt umgänge, jag klagar inte.

Och nu är det snart helg igen, vi får väl se vad den bjuder på...