Sommaren är kort...

...det mesta regnat bort! Yes, ungefär så har denna sommren sett ut MEN givetvis finns där några underbara dagar att minnas några av dessa kommer här:

Fredagen den 6:e juni, Sveriges nationaldag, började med en frukost på Citadellet för att sedan hoppa upp på våra hojar och ge oss ut på en cykeltur. Turen tog slut ute i Borstahusen där det blev lite sol och bad sedan var det hem om en vända. På kvällen samlades vi nere vid Strand och avnjöt lite smaskigheter och spelade kubb =)  Som ni ser var även Dramaten med denna kväll, fylld med delikatesser...Kvällen avlutades hos Olssons med en äcklig film!




Onsdagen den 23:e juli började lugnt och fint men avslutades mer eller mindre galet nere vid Strand även denna gången. Det dracks vin, rökades lite konstigt samt Irländsk julafton!



Lördagen den 26:e juli var det utflyttnings-, avskedsfest för Lina och Rickard! En mycket trevlig kväll, dock var dagen efter en av de värsta i mitt liv men det kostar att ligga på topp =)



Lördagen den 16:e augusti, Louise Gabriella Olsson fyller hela 23 år och då blev det HERRmiddag innehållande Tequila, Chili con carne och whiskey givetvis. En supertrevlig tillställning som man inte är med om varje dag =)



Och så avslutade sommaren 2008 med en galen Kräftskiva at my place. 30:e augusti var datumet för denna tillställning och här bjuder jag med en talande bild för hur den var i alla fall för oss Topp 3 fyllor, haha.


Kommentarer
Postat av: Sofie

haha "räktes lite konstigt" låter som vi rökt brajja eller något ;)

2008-09-09 @ 09:57:32
URL: http://www.sofie-caroline.blogspot.com
Postat av: l-o

Hahaha...Yes =)

2008-09-09 @ 17:09:57
URL: http://saralo4.blogg.se/
Postat av: Lina

Aja...fick ni chili con carne...e så sugen på det...inte ätit det sen skolan. Försöker få jocke att göra det nån dag, eftersom han nu e så grym på det. Prova själv en gång o det blev mkt mat att slänga. Miss U!

2008-09-11 @ 19:50:59
Postat av: l-o

Ja, det var mumsigt! Det kan han gått göra åt er =) Jag har faktiskt aldrig testat att göra det. Hoppas att allt är bra där nere och att jobbet går bra! Miss U too =) Puss!

2008-09-12 @ 10:47:15
URL: http://saralo4.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback