2009

Tänka sig att det är år 2009 nu. Kändes nästan som om det var igår man skulle fira in 2000-talet men det är ju "bara" nio år sedan nu, helt galet. Gårdagen var helt underbar! Började med inhandling till kvällens läckerheter på CG, Bolaget och Stefan Pålsson. En snabb sväng till Tulle för att sedan bege oss till Li där kvällen skulle spenderas. Bästa kocklaget gjorde en storslagen middag i havets tema och en mousse till dessert. Maten var i världsklass och stämningen på topp! När vi närmade oss tolvslaget ringde vi bästa taxichaffisen som tog oss ner till Seglaren där vi firade det nya året. Hem till Olssons en sväng och sedan hemgång. Tack för allt tjejer!
Sitter och tittar på "Joker" just nu, blir städning och plugg om ett tag och resten av dagen/kvällen lär bli lugn den med. Till helgen väntar Göteborg och Gothia. Allt för denna gång!

Bjuder på lite pics från gårdagen....


Kommentarer
Postat av: Linis

Ser skoj ut...gabbi ser varm ut i sin nya päls. Det var väl bra att jag bor utomlands just detta nyåret eftersom det var havs tema ;)

Ses snart! Puss

2009-01-01 @ 19:12:03
Postat av: l-o

Haha, ja. Tulle var förvånad över att jag gillade både musslor och hummer. Du måste också lära dig nu, bara du kvar =) Ja det är inte lång tid tills du är hemma igen, ses då! PUSS.

2009-01-05 @ 21:11:11
URL: http://saralo4.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback